Over Ons

Accucentrale Komeet is hèt adres voor accu's, batterijen en aanverwante benodigdheden. Dankzij ons enthousiaste en gemotiveerde team zijn we een flexibel, loyaal en gezond bedrijf. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in 1928 toen door de heer Bakker in Dieren de eerste accufabriek van Nederland werd opgericht: de Komeet. In 2021 zijn wij verhuisd naar Nijmegen, van waar we tot op de dag van vandaag nog steeds opereren.

Met onze vestiging in Oosterhout bij Nijmegen kunnen wij u elk type start- en tractiebatterijen leveren tegen zeer scherpe prijzen met minimaal 1 jaar garantie op onze producten, waardoor de Komeet toonaangevend is door geheel Nederland.
Auto Vrijgezet

Voor particulieren geldt dat bestelde producten bij ons gemonteerd of afgehaald kunnen worden. Bezorging altijd in overleg en tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand.

U kunt bij ons altijd uw accu gratis laten doormeten.

Bij het loskoppelen van de oude accu is het herstel van verloren geraakte gegevens uit het backup-systeem, b.v. radiocodes of motormanagement e.d., niet bij de prijs inbegrepen.

Voor bedrijven beschikken uiteraard wij over een 24 uur’s service, 7 dagen per week, met een eigen bezorg- en servicedienst en monteurs die uw probleem ter plekke oplossen. ‘s Morgens besteld, nog dezelfde dag levering van de goederen direct op uw locatie. Deze supersnelle levering geldt vooral voor bedrijven, transportsector en scheepvaart, want wij weten als geen ander dat stilstand geld kost.

De garantietermijnen zijn als volgt:
 

- startbatterijen: 1 jaar volledig volledig afhankelijk van de gekozen startbatterij
- semi-tractie batterijen: 1 jaar volledig 
- cyclisch en gel batterijen: 1 jaar volledig 
- motorbatterijen: 6 maanden volledig 
- tractiebatterijen scheepvaart: 1 jaar volledig
- fietsbatterijen: 6 maanden volledig maar niet op waterschade
 

Op al onze producten wordt door de fabrikant garantie verleend.
Deze garantie is uitsluitend geldig op fabrieksfouten en indien de batterij op de juiste
wijze door de gebruiker wordt behandeld en onderhouden.
 
Vervanging vindt plaats door een nieuwe accu, dus niet in contanten.

Deze website dient als informatiebron.

Vooraf kunt u contact met ons opnemen over het juiste product(en) en de levertijd. Daarna kunt u via de webshop een bestelling bij ons plaatsen.

Product(en) kunnen ook worden afgehaald aan de Rondweg 3 te Nijmegen per PIN worden afgerekend.

Zowel op rekening als bezorgen tegen meerprijs is in overleg met ons altijd mogelijk.